The Telegraph: 'Minteh moet Newcastle United misschien uit blessurecrisis helpen'

The Telegraph: 'Minteh moet Newcastle United misschien uit blessurecrisis helpen'

11 reacties 11
Foto: VK Sportphoto

Newcastle United onderzoekt de mogelijkheden om Yankuba Minteh in de winter terug te halen van zijn huurperiode bij Feyenoord, zo meldt The Telegraph vrijdagmiddag. De Engelsen kampen met vele blessures, waardoor de selectie flink gekrompen is.

Minteh is momenteel gehuurd van de Engelse club dat uitkomt in de Premier League. Inmiddels speelde hij veertien duels voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij twee assists. The Magpies onderzoeken of ze een terugkeer mogelijk is. Feyenoord betaalde een huursom voor Minteh en zorgde ervoor dat er geen terughaalclausule in zit. Toch zouden de Engelsen misschien de onderhandeling met Feyenoord aan willen gaan.

Newcastle United, dat dus komt met veel blessures, staat momenteel zevende in de Premier League. Minteh maakte afgelopen zomer de overstap van Odense BK uit Denemarken naar Newcastle United. Volgens Transfermarkt.nl is er zo'n 8 miljoen euro overgemaakt naar de Deense club. Newcastle United besloot om de aanvaller meteen te verhuren aan Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook