'PSV'er wordt genoemd als mogelijke versterking'

'PSV'er wordt genoemd als mogelijke versterking'

24 reacties 24
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad komt een opvallend gerucht naar buiten. Volgens Mikos Gouka zou Feyenoord interesse hebben in Isaac Babadi. De aanvallende middenvelder die in het begin van het seizoen nog geroemd werd, maar inmiddels bankzitter is in Eindhoven zou in de belangstelling staan van de Rotterdammers.

De aanvallende middenvelder van PSV begon goed aan het seizoen en speelde tegen Feyenoord in de Johan Cruijff schaal, maar lijkt in de pikorde flink te zijn gedaald. Babadi heeft een aflopend contract en er zou volgens de geruchten al gesproken zijn met Arne Slot. Gouka hierover: "Ik heb er natuurlijk over rond gevraagd, Arne Slot ontkent contact te hebben gehad met Babadi. De directie erkent dat Babadi een goede speler is, maar geeft aan andere opties op die positie te zien."

Feyenoord wil graag doorselecteren en elk jaar de selectie verder versterken. Het is volgens Gouka wel een speler waar Feyenoord voor zou kunnen gaan. "Stel je kunt hem oppikken voor 1 miljoen, die verkoop je voor 15. Als hij zijn ontwikkeling doorzet heb je wel een buitengewone speler." 

Lees meer over
Lees ook