OFFICIEEL | Feyenoord contracteert Etiënne Reijnen

OFFICIEEL | Feyenoord contracteert Etiënne Reijnen

20 reacties 20
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord stelt Etiënne Reijnen aan als assistent-trainer van Feyenoord 1, meldt Feyenoord op de eigen website. Reijnen maakt de overstap van SC Cambuur waar hij technisch directeur was. Reijnen zal bij Feyenoord de rol van Analist & Adviseur technische staf gaan vervullen.

Na het vertrek van Marino Pusic in oktober, zocht Feyenoord naar een passende vervanger. Trainer Arne Slot gaf in een eerder stadium al aan dat er goed gekeken moest worden naar de kwaliteiten van deze vervanger om zo de technische staf complementair aan elkaar te laten zijn.

Reijnen is een oude bekende van Slot uit zijn tijd bij Zwolle en Cambuur en dat lijkt een grote pré te zijn voor de hoofdtrainer om Reinen los te weken bij SC Cambuur. De 36-jarige Zwollenaar zou bovendien een goede brug kunnen zijn richting de kleedkamer, mede vanwege zijn leeftijd.

In 2020 stopte Reijnen als speler om vervolgens als assistent-trainer bij PEC Zwolle aan de slag te gaan, onder Dick Schreuder. Met dat team promoveerden zij naar de eredivisie. Sinds afgelopen zomer was Reijnen werkzaam bij SC Cambuur als technisch-directeur, maar nu dus weer terug naar het groene gras. 

 

 

Lees ook