Bijlow ontevreden: 'Dat was niet ons doel vanavond'

Bijlow ontevreden: 'Dat was niet ons doel vanavond'

8 reacties 8
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Atletico Madrid wist met een 1-3 overwinning de droom van overwintering in de Champions League van Feyenoord ruw te verstoren. In de week van de waarheid was de wedstrijd tegen Atletico Madrid een enorme deceptie. Justin Bijlow liet op RLT 7 zijn licht schijnen over de wedstrijd die niet het resultaat kende waar van te voren zo op gehoopt werd. 

De uitblinkende doelman wordt gevraag of hij eerder drie van zulke lullige goals tegen heeft gekregen: "Drie van zulke niet. Achteraf ontzettend balen dat we geen resultaat hebben kunnen behalen. Dat we door gaan in de Europa League, dat was niet ons doel vanavond." Bijlow zag in de eerste helft Geertruida een eigen goal maken na wat leek op een stukje miscommunicatie. De doelman probeert de situatie te duiden: "Ik reageerde op Witsel, ik denk als hij springt dan kopt ie hem. Lutsha kan daar ook niet veel aan doen. Dit is gewoon kut."

De ploeg van Diego Simeone was vandaag een maatje te groot, zo zag Bijlow ook: "Ik vond Atletico wel sterker dan ons vandaag. Waar dat aan ligt moeten we analyseren, maar Atletico was beter vandaag." Toch heeft de eerste doelman van Feyenoord positieve dingen gezien in de Champions League campagne van de Rotterdammers: "We kunnen echt wel meekomen op dit niveau. Maar we moeten onze kansen meer benutten. Verder moeten we door gaan waar we mee bezig zijn en dit meenemen naar volgende wedstrijden." Tot slot wordt Bijlow nog gevraagd of hij uit kijkt naar de Europa League maar daar wil hij op dit moment nog niet aan denken.

Lees ook