Balende Wieffer: 'Als je dan ziet wat we tegen krijgen'

Balende Wieffer: 'Als je dan ziet wat we tegen krijgen'

4 reacties 4
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kan zich gaan opmaken voor de Europa League na de winterstop. Na twee nederlagen tegen Atletico Madrid en uit tegen Lazio Roma kan de ploeg in de laatste wedstrijd tegen Celtic niets anders dan de derde plek halen in Poule E van de Champions League. Mats Wieffer stond bij de camera van RTL om zijn zegje te doen over de wedstrijd. "Ik vond ze beter spelen. Maar als je dan ziet wat we tegen krijgen. Tja."

De middenvelder wordt gevraag het strijdplan van Feyenoord te duiden. "We probeerden veel 1 op 1 te komen, maar Griezmann bleef zwerven en dat was moeilijk te verdedigen. Met Ueda gingen we nog meer 1 op 1 spelen en ik denkd at we het redelijk dicht hielden, maar ja."

Wieffer pakte zelf zijn goal mee waardoor de spanning terug leek te keren in de wedstrijd. Die hoop was toch snel weer vervlogen na een eigen doelpunt van Gimenez: "We trainen veel op standaardsituaties en dan vliegt er zo in, dan krijg je nog wat geloof maar dan ligt die er toch weer zo in."

Nu moet Feyenoord het laten zien in de Europa League. En dat is met het oog op de eerdere wedstrijden toch wel zuur, zo concludeert Wieffer. "Als je ziet hoe we de goals vandaag en in de afgelopen wedstrijden tegen kregen, dat zijn toch wel onnodige goals. Dus ik denk dat we dat zeker moeten meenemen want in de Europa League heb je ook goede tegenstanders."

Lees ook