Feyenoord verliest van Atlético Madrid en is uitgeschakeld in de Champions League

74 reacties 74

Feyenoord heeft dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League verloren van Atlético Madrid. In De Kuip werd het 1-3 voor de Spanjaarden. Bij Feyenoord scoorde Mats Wieffer het enige doelpunt. Door het verlies is Feyenoord uitgeschakeld in de Champions League. De Rotterdammers spelen nu een tussenronde voor de Europa League.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en zette meteen druk naar voren. In de 14e minuut maakte Lutsharel Geertruida ongelukkig de 0-1 voor Atlético Madrid. De Spanjaarden gingen daardoor met een 0-1 tussenstand rusten.

In de tweede helft maakte Mario Hermoso de 0-2, waardoor het lastig werd voor Feyenoord. Toch deed Feyenoord wat terug door een doelpunt van Mats Wieffer, waardoor het toch weer spannend werd. Niet veel later was het opnieuw een eigen doelpunt van Feyenoord. Santiago Gimenez kopte de bal ongelukkig binnen, wat zorgde voor de 1-3.