Van Persie had flashback: 'Ook in de tuin, maar ik keek vooral als trainer'

Van Persie had flashback: 'Ook in de tuin, maar ik keek vooral als trainer'

1 reactie 1
Foto: Pro Shots

Feyenoord Onder 19 wist vanmiddag niet te winnen tegen Atlético Madrid Onder 19 in de UEFA Youth League. De ploeg uit Spanje was uiteindelijk met 0-1 te sterk waardoor Feyenoord zakt naar plek twee op de ranglijst.

Het was vanmiddag ook het weerzien tussen twee topspitsen. Robin van Persie, trainer van Feyenoord Onder 19 nam het op tegen het Atlético Madrid Onder 19 van Fernando Torres. 'Ik ben Fernando door de jaren heen heel vaak tegengekomen', zegt Van Persie in gesprek met De Gelderlander. Hij kwam hem tegen met Arsenal tegen Liverpool en ook Chelsea, en ook met Oranje tegen Spanje, zelfs in de WK finale.

Bij Feyenoord Onder 19 viel de zoon van Robin van Persie, Shaqueel van Persie, nog in. Hij leek even de gelijkmaker te maken met een omhaal. Van Persie zag zo'n omhaal wel vaker. 'Ook in de tuin, maar ik keek vooral als trainer.' Het was uiteindelijk geen echte kans. 'Je hoopt op zo’n speciaal moment, maar hij viel net niet helaas.'

Feyenoord Onder 19 is zeker van overwintering in Europa, maar kan ook nog steeds eerste worden in de groep, maar dan moeten de Rotterdammers de laatste wedstrijd winnen en Atlético Madrid Onder 19 verliezen.

Lees ook