Slot duidelijk: 'Dan volstaat maar één opdracht'

Slot duidelijk: 'Dan volstaat maar één opdracht'

Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Feyenoord moet tegen Atletico Madrid zicht houden op overwintering in de Champions League. De Rotterdammers wisten eerder te imponeren tegen zowel Lazio als Atletico in de uitwedstrijden, echter bleef het met lege handen achter. Op het YouTube kanaal van Ziggo Sport blikt Sierd de Vos vooruit op de wedstrijd tegen Atletico Madrid.

De commentator vraagt aan Slot waar het precies mis ging in de uitwedstrijd, waarop de trainer droog stelt: "Drie kansen tegen krijgen tegen Atletico is blijkbaar te veel." Antoine Griezmann wordt door De Vos genoemd als de beste speler van La Liga. De commentator vraagt of Slot zich dat wel beseft: "Volgens mij doet Bellingham het ook wel aardig. Maar het is duidelijk dat hij in geweldige vorm steekt. En zelfs als hij in slechte vorm is dan is het nog een geweldige speler, dat is het vervelende." De trainer wordt gevraagd wat hij meeneemt uit de wedstrijden tegen Lazio en Atleti: "We nemen een goed gevoel mee vanuit de uitwedstrijd ware het niet dat we daar wel verloren."

De opdracht voor Feyenoord is vlak voor de wedstrijd tegen Atletico Madrid al duidelijk. Lazio Roma speelt thuis tegen Celtic voorafgaand aan de wedstrijd van de Rotterdammers: "Ik denk dat het morgen voor de wedstrijd al duidelijk is. Want ik verwacht dat Lazio van Celtic wint en dan volstaat maar één opdracht en dat is winnen." Tot slot wordt de trainer van Feyenoord nog gevraagd naar het incident tussen hem en Simeone tweeënhalf jaar geleden. "Dat is voor mij en denk voor hem al lang afgesloten."

Lees ook