Timber: 'Dan heb ik er alle vertrouwen in dat het vanzelf komt'

Timber: 'Dan heb ik er alle vertrouwen in dat het vanzelf komt'

2 reacties 2
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft zaterdagavond met 2-4 gewonnen van stadgenoot Excelsior. Een hattrick van Gimenez zorgden voor drie punten voor de Zuidelijke Rotterdammers. Quinten Timber scoorde eenmaal en gaf een assist. Hij reageert op de wedstrijd.

 

Timber vertelt tegenover ESPN dat hij veel bezig is met zijn eigen rendement. 'Kritisch gekeken, had ik er wel meer kunnen scoren', zegt Timber over zijn seizoensmoyenne. Hij vervolgt: 'Ik had nog een assist kunnen hebben ook, dus prima statistieken, maar het kan nog beter.' In dertien competitiewedstrijden staat de middenvelder op vier doelpunten en zes assists.

 

Over de wedstrijd zelf spreekt Timber van een goede overwinning. 'Ik denk dat we het goed doen, we creëren heel veel kansen.' De kansen werden echter niet afgemaakt: ‘Dan houd je ze in de wedstrijd. Uiteindelijk is het dan zaak om geconcentreerd te blijven en hetzelfde te blijven doen.’

 

Afgelopen twee weken kwamen de internationals in actie voor hun nationale ploeg. Timber hoorde daar niet bij. Volgens Roy Makaay is het een kwestie van tijd dat de 22-jarige wordt opgeroepen, mits hij zijn niveau vasthoudt. ‘Zo bekijk ik het zelf ook, ik moet gewoon het niveau vasthouden. Beter worden, beter willen doen. Dan heb ik er alle vertrouwen in dat het vanzelf komt', aldus Timber.

Lees ook