Feyenoord wint van Excelsior Rotterdam ondanks gemiste kansen

45 reacties 45

Feyenoord heeft zaterdag gewonnen van stadsgenoot Excelsior Rotterdam. Uiteindelijk werd het 2-4 voor Feyenoord. Santiago Gimenez scoorde drie keer en Quinten Timber scoorde één keer.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. Al in de zesde minuut was het Gimenez die de openingstreffer maakte. Even later was het Troy Parrott die alweer gelijk maakte. Feyenoord had op dat moment al genoeg kansen gehad om verder uit te lopen, maar vergat de kansen te benutten.

In de tweede helft kwam Feyenoord opnieuw op voorsprong. Weer was het Gimenez met het doelpunt. Een aantal minuten later was het Timber die voor de 1-3 zorgde. Toch maakte Excelsior het weer spannend. Lazaros Lamprou maakte de 2-3. Uiteindelijk was het Gimenez die zijn derde doelpunt maakte en zorgde voor de 2-4 eindstand.