Dijkhuizen: 'Grote uitdaging om tegen te spelen'

Dijkhuizen: 'Grote uitdaging om tegen te spelen'

1 reactie 1
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Excelsior trainer Marinus Dijkhuizen vertelt tegenover de camera van Excelsior TV, dat terug te kijken is op de het officiële Youtube-kanaal van de club uit Kralingen, uit te kijken naar de wedstrijd tegen regerend landskampioen van Nederland, Feyenoord. "We hebben natuurlijk tegen AZ en Ajax gelijk gespeeld hier thuis, twee toppers, maar PSV en Feyenoord zijn natuurlijk een ander kaliber."

Volgens Dijkhuizen doet Feyenoord het geweldig op dit moment en is er terecht veel positiviteit rondom de Club uit Rotterdam-Zuid. "Ze doen het goed in de Champions League, dit is van een heel ander niveau. Dus we moeten het nog beter voor elkaar hebben", aldus Dijkhuizen.

De trainer van Excelsior verwacht een zware wedstrijd voor zijn ploeg tegen Feyenoord, waarbij veel nadruk gelegd moet worden op de discipline in alle lijnen op het veld, zowel verdedigend als aanvallend. "Grote uitdaging om tegen te spelen", zegt Dijkhuizen. 'We gaan er van genieten, hebben niets te verliezen en veel tegen te winnen."

Lees ook