'Ik schat Feyenoord in als de beter voetballende ploeg'

'Ik schat Feyenoord in als de beter voetballende ploeg'

5 reacties 5
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de aankomende twee weken echt een idee waar het staat, dat denkt althans Leon ten Voorde dat vertelt hij tegen Etienne Verhoeff in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. Aankomend weekend speelt Feyenoord tegen Excelsior, terwijl koploper PSV op bezoek moet bij FC Twente. Een week later komt PSV op bezoek in De Kuip.

Ten Voorde denkt dat de competitie over een week een stuk spannender is dan we nu denken. "Het is opmerkelijk dat al die toppers in de competitie vaak na de zware Champions League wedstrijden zitten. Volgend seizoen is dat helemaal een uitdaging. De clubs hebben daar al een meeting over gehad hoe je dat gaat oplossen. PSV heeft een simpele aanloop gehad en dan in een week tijd naar FC Twente, naar Sevilla en naar Feyenoord", zegt Ten Voorde. 

"De Eredivisie is over een week weer spannender dan we nu denken", zegt Ten Voorde. "Ik vind Feyenoord voetballend beter dan PSV, dat wel meer kan leunen op individuele kwaliteiten." Na aankomende week lijkt het duidelijker hoe het ervoor staat in de competitie. "Ik schat Feyenoord ondanks dat ze zeven punten achterstaan in als de beter voetballende ploeg."

Lees ook