'Het is een beloning voor hoe hij bij Feyenoord speelt'

'Het is een beloning voor hoe hij bij Feyenoord speelt'

7 reacties 7
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Het Nederlands elftal won gisteren tegen Gibraltar. Na de 0-6 overwinning waarin Calvin Stengs drie keer scoorde en ook Mats Wieffer een doelpunt maakte, lijkt voor Ronald Koeman een extra optie zich aan te dienen op de rechtsbuiten positie, dat denkt althans Sjoerd Mossou in gesprek met Etienne Verhoeff in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Ondanks dat Gibraltar nog geen enkele goal maakte in de EK-cyclus is er toch wel wat uit de wedstrijd te halen. "De wedstrijd tegen Gibraltar is niet serieus genoeg om er veel conclusies aan te verbinden”, aldus Mossou. "Aan de andere kant, Ronald Koeman wil de spelers niet voor niets zien. Dan is het wel goed dat je jezelf laat zien, zoals Stengs. Die rechtsbuitenplek is al jaren een probleempositie. Dan is het prettig om te weten dat je met Stengs een optie erbij hebt. Voor wat het waard is.” 

Mossou vindt dat Stengs zichzelf wel heeft geprofileerd en dat weer bewezen is dat spelers in zichzelf kunnen investeren en zich bij een club kunnen bewijzen. "Het is een beloning voor hoe hij bij Feyenoord speelt", besluit Mossou. 

Lees ook