'Er is natuurlijk wel vaker gelachen om Wieffer'

'Er is natuurlijk wel vaker gelachen om Wieffer'

4 reacties 4
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Bij Feyenoord zijn veel spelers afwezig door de interlandperiode. Ook Mats Wieffer is inmiddels vaste speler in de selectie van Ronald Koeman. De middenvelder wordt in verband gebracht met Barcelona. Een andere middenvelder Quinten Timber is nog wel in Rotterdam als een van de weinige selectiespelers. Dit en meer wordt besproken in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad tussen Etienne Verhoeff en Mikos Gouka. 

Gouka wordt gevraagd of hij berichten krijgt rondom Wieffer naar Barcelona en wat de tendens van de vragen is? "Dat mensen moeten lachen. Het is allemaal gebaseerd op een Spaanse krant, maar het zegt wel wat als je aan zo'n club wordt gelinkt. En er is natuurlijk wel vaker gelachen om Wieffer, toen hij van Excelsior naar Feyenoord ging. Clubs kijken tegenwoordig ook hoe snel een hoger niveau wordt opgepikt. Toen Wieffer naar Feyenoord ging, maar ook toen hij bij het Nederlands elftal kwam." 

Feyenoord heeft inmiddels zo'n sterke selectie, dat grotendeels van de spelers uitvliegt tijdens de interlandbreak. Een van de weinige spelers die wel in Rotterdam bleef is Quinten Timber. "Die zou wel eens om zich heen hebben gekeken en gedacht nu ik nog. Hij heeft niet meegedaan in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar de spelers die daar meededen waren ook niet echt van zijn niveau. Het zegt wel iets over de huidige status van de Feyenoordselectie." 

Lees meer over
Lees ook