'Toekomst Slory bij Feyenoord onduidelijk'

'Toekomst Slory bij Feyenoord onduidelijk'

13 reacties 13
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Talent Jaden Slory staat onder contract bij Feyenoord, ‘nog wel’ zou je misschien beter kunnen zeggen want na dit seizoen loopt zijn contract af en er zijn nog geen geluiden rondom een verlenging. Website 1908 heeft meer informatie.

Zeer binnenkort zou Wessel Weezenberg, zaakwaarnemer van Slory, met technisch directeur Dennis te Kloese in gesprek gaan om de verdere toekomst van 18-jarige aanvaller te bespreken. Er zou interesse zijn vanuit andere clubs, maar er worden geen namen genoemd. Omdat het contract na dit seizoen stopt, mogen andere clubs vanaf 1 januari actie ondernemen om de talentvolle jeugdspeler over te nemen.

Slory kan uit de voeten als rechtsbuiten, maar heeft nog geen minuten gemaakt bij Feyenoord 1. Op dit moment komt Slory uit voor Feyenoord Onder 21, waarbij hij ook deel uitmaakt van het team dat in de Youth League uitkomt. Helaas heeft Slory een lichte blessure waardoor hij de afgelopen wedstrijden niet in actie kwam. Slory wordt na het weekend weer op het trainingsveld bij Feyenoord O21 verwacht.

Lees ook