Gimenez wint 'goal of the month' in oktober

Gimenez wint 'goal of the month' in oktober

3 reacties 3
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Het eerste doelpunt van Gimenez in de Champions League, thuis tegen SS Lazio, is door de supporters van Feyenoord uitgeroepen tot ‘Goal of the month’. De Mexicaanse spits scoorde in die wedstrijd nog een goal meer, waardoor Feyenoord won met 3-1. ‘Santi’ werd na de wedstrijd ook verkozen tot ‘Man of the Match’. Op het X-account van Feyenoord kun je de goal nogmaals herbeleven.

Door de schorsing kon Santiago Gimenez niet eerder in actie komen op het hoogste niveau van Europa. Heel Nederland en Europa was benieuwd wat de spits zou kunnen laten zien in het miljoenenbal en na ongeveer dertig minuten spelen was het raak. Na een assist van Wieffer, draaide Gimenez weg en schoof de bal langs keeper Provedel. Deze goal was zeer belangrijk voor de speler maar natuurlijk ook voor de Rotterdammers.

Normaal gesproken wordt er een prijs uitgereikt, een mooie bijbehorende trofee, maar die kan Gimenez nu niet direct in zijn handen krijgen. Gimenez heeft interlandverplichtingen met Mexico, waarmee hij twee wedstrijden tegen Honduras speelt. De laatste wedstrijd is op 22 november om 03.00 Nederlandse tijd en Feyenoord hoopt ‘Santi-goal’ daarna spoedig en fit weer te mogen verwelkomen.

Lees ook