Wijffels over Gimenez: ‘Blijf nog maar even bij Feyenoord’

Wijffels over Gimenez: ‘Blijf nog maar even bij Feyenoord’

11 reacties 11
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoordspits Santiago Gimenez begon fantastisch aan het nieuwe seizoen, maar heeft het de afgelopen weken lastiger. De Mexicaan lijkt nog niet uitgeleerd in Nederland al denkt de bondscoach van Mexico daar anders over. In de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad laat Maarten Wijffels zich uit over een mogelijk vertrek. 

Wijffels is duidelijk over zijn conclusie. De uitspraak van Jaime Lozano is volgens de watcher nogal opvallend. "Ik ben wel benieuwd naar de dynamiek die dit gaat opleveren nu door de uitspraken van de bondscoach. Als je de laatste duels van Feyenoord bekijkt, dan zou je zeggen dat Gimenez nog niet is uitgeleerd in de Eredivisie. En in Mexico staat onze competitie goed aangeschreven", aldus Wijffels. 

Wijffels vind Gimenez ook nog niet uitgeleerd in de Nederlandse competitie. Al weer Wijffels dat door de vertaling die we in Nederland krijgen van de persconferentie dat niet alles hoeft te kloppen. "Echter de boodschap die wij tot ons krijgen is dat het tijd wordt voor de volgende stap", aldus Wijffels. Wijffels deelt niet de mening van de bondscoach van Mexico. "Als ik Gimenez de laatste weken zie spelen denk ik, blijf nog maar even bij Feyenoord, je bent nog niet uitgeleerd in Nederland."

Lees meer over
Lees ook