Oud-Feyenoorders | Dessers doet het weer

Oud-Feyenoorders | Dessers doet het weer

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de kraker om plaats twee met 1-0 van AZ Alkmaar. De Rotterdammers wisten na de 1-0 de wedstrijd op slot te gooien, waar de Alkmaarders nauwelijks tot kansen meer kwamen. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een zakelijke overwinning konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag hoe zijn teamgenoten zaterdag de thuiswedstrijd met 1-0 wonnen van Luton Town. Malacia is nog steeds geblesseerd en zat daarom niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 2-0 van Newcastle United. Senesi begon in de basis en speelde 90 minuten. De Argentijn kreeg een gele kaart en won al zijn duels. Verder haalde de verdediger een passnauwkeurigheid van 87% en kreeg hij een 7.4 via Sofascore. Sinisterra kwam in de 68e minuut het veld in en haalde nog een passnauwkeurigheid van 70%. Verder schoot de Colombiaan vijf keer richting doel en kreeg hij een 6.9 via Sofascore. Bournemouth staat met deze overwinning op plaats zeventien in de Premier League. 


Gustavo Hamer speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Brighton. Hamer speelde 90 minuten, haalde daarin een passnauwkeurigheid van 80% en gaf drie keypasses. Verder schoot de middenvelder één keer richting doel en kreeg hij een 6.8 via Sofascore voor zijn prestaties. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 2-1 van Sporting Lisbon. Kökçü zat nog steeds niet bij de selectie door een blessure, waar Aursnes 90 minuten speelde. De Noor won 100% van zijn persoonlijke duels, haalde een passnauwkeurigheid van 81% en gaf drie keypasses. Via Sofascore kreeg Aursnes een 7.9. Benfica staat met deze overwinning op de eerste plaats in de Liga Portugal. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de uitwedstrijd met 0-2 van Livingston. Dessers begon in de basis en wist te scoren. De Nigeriaanse spits schoot daarnaast nog drie keer richting doel en haalde een passnauwkeurigheid van 81%. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.2. Danilo kwam in de 61e minuut het veld in voor Dessers, waar de Braziliaan nog twee keer op doel schoot. Verder haalde de spits een passnauwkeurigheid van 67% en kreeg hij een 6.7 via Sofascore. Rangers FC staat met deze overwinning op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski speelde met 0-0 gelijk tegen Adana DS. Szymanski speelde 90 minuten en haalde een passnauwkeurigheid van 83%. Verder gaf de Pool één keypass en schoot hij drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 6.6. Fenerbahçe staat op plaats één in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook