Drie tegendoelpunten in vijf minuten bezorgen Feyenoord Onder 21 puntverlies

36 reacties 36

Feyenoord Onder 21 wist vanmiddag niet te winnen van De Graafschap Onder 21. De ploeg van Melvin Boel verloor met 3-2 in Doetinchem en ziet de koppositie verder uit zicht raken. De Rotterdammers kwamen in de achttiende minuut op achterstand, maar wisten binnen twee minuten door een goal van Timo Zaal de gelijkmaker weten te scoren. Dat mocht niet lang baten, omdat De Graafschap in minuut 22 en 23 de heel vlug stand naar 3-1 brachten. In minuut 77 maakte Zaal zijn tweede, wat Feyenoord hoop bracht om een resultaat mee te nemen.

Feyenoord Onder 21 daalt door dit resultaat naar plek vier. Het verschil met De Graafschap Onder 21 bedraagt vijf punten, terwijl de Rotterdammers ook nog een wedstrijd meer gespeeld hebben.