Driessen: 'Dat is wel iemand die je daarvoor kan proberen een keertje'

Driessen: 'Dat is wel iemand die je daarvoor kan proberen een keertje'

5 reacties 5
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

In de tweewekelijkse voetbaldpodcast Kick-Off van de Telegraaf komt Feyenoord altijd aan bod. Ook in de week dat het met 1-0 verloor van SS Lazio en Feyenoord - AZ op het programma staat. 

 

Vijf Feyenoorders zijn door Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Dat zijn Quilindschy Hartman, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Justin Bijlow en Calvin Stengs. De twee laatstgenoemden worden in de podcast uitgelicht. Valentijn Driessen vindt Stengs een goede optie als basisspeler: 'Je zit op de rechterflank met weinig bezetting. Dat is wel iemand die je daarvoor kan proberen een keertje.' 

 

De tweede persoon die dus wordt uitgelicht is Bijlow. De doelman zit als hij fit is standaard bij het Nederlands Elftal, maar het woordje 'als' is in die zin net wat te groot om een onbetwiste basisspeler te worden. Aan Driessen wordt gevraagd of Bijlow moet keepen tijdens de komende wedstrijden van Oranje. 'Dat vind ik niet, want ik vond Bart Verbruggen het gisteren (donderdag red.) tegen Ajax uitstekend doen. Ik vond Bijlow de eerste wedstrijd tegen Lazio prima en nu vond ik hem iets minder.' Mike Verweij vindt niet dat Bijlow beter is dan Verbruggen en haalt aan dat fitheid ook een kwaliteit is.

 

De mannen bespreken tevens de wedstrijd van Feyenoord in de UEFA Champions League. 1-0 werd het voor de Romeinen. ‘Ik vond Feyenoord goed, ze hadden ook recht op veel meer', zegt Verweij. 'Maar ik vond het wel overdreven hoe goed Feyenoord gespeeld zou hebben. Het was prima, maar normaal gesproken als je daar goed speelt win je gewoon. Dan was het écht goed geweest. Ik vond het toch weer typisch een Nederlandse tegen een Italiaanse ploeg', aldus Verweij.

Lees ook