'Het zal heel interessant worden hoe Atlético Madrid zich in De Kuip gaat presenteren, want die moeten echt'

'Het zal heel interessant worden hoe Atlético Madrid zich in De Kuip gaat presenteren, want die moeten echt'

22 reacties 22
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Jeroen Hertzberger zag Feyenoord dinsdagavond in Rome verliezen van SS Lazio. De Rotterdammers kwamen door een laat doelpunt in de eerste helft van Ciro Immobile op een 1-0 achterstand, wat uiteindelijk ook de eindstand was.

Ondanks het verlies van dinsdagavond heeft Hertzberger nog steeds vertrouwen. Feyenoord staat nu derde in Groep E van de Champions League, maar heeft overwintering in het miljoenenbal nog in eigen hand. 'Het zal heel interessant worden hoe Atlético Madrid zich in De Kuip gaat presenteren, want die moeten echt', aldus Hertzberger bij Radio Rijnmond. 'SS Lazio - Atlético Madrid wordt ook een knaller. Dat wordt een lekkere slachtpartij. Je hebt vandaag wel gewoon de kans gemist.'

Lees ook

Hertzberger heeft wel een idee waar het mis ging. 'Een groot verschil is dat je achter komt. Dat maakt het gewoon qua zelfvertrouwen. In De Kuip had je een ideaal scenario. Je maakt de eerste goal, het zelfvertrouwen en je gaat door.' Feyenoord herpakte zich dinsdagavond wel, maar kwam uiteindelijk niet meer tot score.

Lees ook