'Ik ben een half uur in het hoekie gaan staan'

'Ik ben een half uur in het hoekie gaan staan'

14 reacties 14
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Bij RTL7 wordt in de studio nabeschouwd door Jan Boskamp en Giovanni van Bronckhorst. Beide heren zijn het erover eens dat Feyenoord niet goed genoeg was. Het begin van Feyenoord was niet scherp en allemaal ‘net niet’.

‘Het was gewoon slecht, vooral het eerste half uur’, aldus Boskamp. Pas op het einde van de eerste helft ging Feyenoord beter voetballen. ‘Ik ben een half uur in het hoekie gaan staan’, gaat Boskamp verder. Daarna vond Boskamp Feyenoord scherper en beter, met name na de wissel van Gernot Trauner en Geertruida die naar rechtsback ging.

Van Bronckhorst vond dat er veel niet lukte. ‘Het was matig, minder dan we hebben gezien in de vorige wedstrijden.’ ‘Gio’ vindt dat Lazio echt probeerde om alle schoten te blokken. ‘Lazio startte beter, maar Feyenoord nam de regie over.’ De mannen aan tafel zijn het erover eens dat de tegengoal cruciaal was omdat Lazio daarna het spel op slot gooide.

Uiteindelijk vinden de analisten wel dat Feyenoord eigenlijk beter was, net zoals de vorige wedstrijd bij Atletico Madrid. Daarom is het extra jammer dat Feyenoord tot twee keer toe met lege handen staat. Dinsdag 28 november krijgt Feyenoord Atletico Madrid op bezoek en hopen de Rotterdammers weer te stijgen op de ranglijst, Feyenoord staat nu derde in poule E.

Lees ook