Slot kritisch: 'Dat zagen we gisteren bij de training ook al'

Slot kritisch: 'Dat zagen we gisteren bij de training ook al'

Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt vanavond in de Champions League de wedstrijd tegen SS Lazio. Bij winst doen de Rotterdammers goede zaken in Groep E van de Champions League, waar het nu nog bovenaan staat.

Voor aanvang van de wedstrijd liet Arne Slot weten dat het gras niet kort gemaaid is. 'Dat zagen we gisteren bij de training ook al', aldus Slot voor de camera van RTL7. 'Als je Champions League speelt verwacht je over het algemeen een geweldig veld zoals in De Kuip, maar dat is dit niet. Maar goed genoeg om op te spelen hoor.'

Slot heeft er voor gekozen om te starten met Igor Paixão en niet voor Luka Ivanušec. 'Het was een beetje keuze voor hem of Luka', doelt Slot op Paixão. 'Luka is er zes weken uit geweest. Was afgelopen zaterdag en nu nog steeds niet honderd procent fit. Dat kan hij alleen worden als hij gaat spelen. Daarom hebben we hem zaterdag ook mee laten doen.' Uiteindelijk heeft Slot er voor gekozen om vandaag te starten met Paixão vanwege het feit dat er ook afgelopen zaterdag is gespeeld, en omdat SS Lazio vaak de back in te spelen die vervolgens naar voren gaat, en waardoor Ivanušec anders continu achter zijn back aan moest.

Lees ook