Slot: 'Maar zit Santi in een mindere fase als hij twee keer niet scoort?'

Slot: 'Maar zit Santi in een mindere fase als hij twee keer niet scoort?'

4 reacties 4
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Afgelopen weekend wist Feyenoord te winnen van RKC Waalwijk. Het werd een nipte 1-2 in het voordeel van de Rotterdammers. Naast de twee doelpunten, viel ook de penalty van Santiago Giménez op. Helaas niet in positieve vorm, maar zijn Panenka mislukte en Feyenoord bleef steken op een 1-2. Slot sprak met de aanvaller van Feyenoord, zo is te lezen in een artikel van De Telegraaf.

‘Ik heb wel gesproken met Santi, maar niet specifiek over de Panenka’, legt Slot uit in de persconferentie, waarvan een deel terug te lezen is op de website van De Telegraaf. ‘Ik praat met andere spelers ook als het even wat minder gaat’, gaat Slot verder. ‘Maar zit Santi in een mindere fase als hij twee keer niet scoort?’, vraagt de hoofdtrainer zich hardop af.

Deze antwoorden gaf Slot op de vragen van Italiaanse journalisten. De gemiste strafschop is de grens overgegaan en heeft Italië bereikt.Voor de hoofdtrainer van Feyenoord is er nog geen man overboord. ‘Maar ik verwacht dat hij hard werkt en dan zullen de goals ook weer komen’, sluit de coach af.

Lees ook