Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E, met verder nog Celtic FC, S.S. Lazio en Atletico Madrid. De tegenstanders van Feyenoord hebben dit weekend hun wedstrijden gespeeld in de nationale competities. Hieronder volgt een kort overzicht van de behaalde resultaten.

La Liga | 03 November
Las Palmas - Atletico Madrid (2-1)

Atletico Madrid wist de uitwedstrijd tegen Las Palmas niet winnend af te sluiten. De ploeg van coach Diego Simeone speelde geen sterke wedstrijd en keek een kwartier voor tijd nog tegen een 2-0 achterstand aan. De Madrilenen maakten via Morata nog de aansluitingstreffer, maar konden puntverlies niet meer voorkomen. Na 11 gespeelde wedstrijden bevindt Atletico Madrid zich op de vierde plaats met 25 punten.

Serie A | 03 November
Bologna - SS Lazio (1-0)

SS Lazio kende een uiterst lastige uitwedstrijd in en bij Bologna. De ploeg van coach Maurizio Sarri kwam aan het begin van de tweede helft op achterstand, mede dankzij de assist van oud-Feyenoorder Joshua Zirkzee. Na de tegentreffer probeer SS Lazio de gelijkmaker te forceren, maar dat lukte de Romeinen niet. Na 11 gespeelde wedstrijden bevindt SS Lazio zich op de negende plaats met 16 punten.

Premiership | 04 November
Ross County - Celtic (0-3)

De Schotste kampioen kende een lastige middag tegen laagvlieger Ross County. De ploeg van coach Brendan Rodgers kwam pas diep in de blessuretijd van de eerste helft op een 0-1 voorsprong en het duurde pas tot laat in de tweede helft om de score te verdubbelen. Uiteindelijk werd het een makkelijke overwinning voor de ploeg uit Glasgow. Na 12 gespeelde wedstrijden bevindt Celtic zich op de eerste plaats met 32 punten, 12 meer dan de aartsrivaal uit Glasgows, Rangers FC.