'We doen alles wat Feyenoord doet, maar dan met de infrastructuur van FC Dordrecht'

'We doen alles wat Feyenoord doet, maar dan met de infrastructuur van FC Dordrecht'

1 reactie 1
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

FC Dordrecht doet het dit seizoen goed in de Keuken Kampioen Divisie. Dat is ook voor Feyenoord goed nieuws, de Schapenkoppen bezitten namelijk nog een aantal spelers die de Rotterdammers hebben ondergebracht. FC Dordrecht geeft tegenover Rijnmond aan dat de samenwerking goed is.

De samenwerking met Feyenoord gaat niet alleen om verschillende spelers die de Rotterdammers onderbrengen in Dordrecht. Zo werkt FC Dordrecht ook met dezelfde softwareapplicaties en de hartslagmeters van Feyenoord. "We doen alles wat Feyenoord doet, maar dan met de infrastructuur van FC Dordrecht", zegt trainer Santoni. 

Ook in het halen van spelers zijn er pionnen van Feyenoord belangrijk voor de Schapenkoppen. "Veel nieuwe spelers komen uit de koker van Ruijl. Zij zaten al in het netwerk van Feyenoord, maar de spelers zijn wel van ons. Spelers zoals John Hilton en René Kriwak staan dus echt bij FC Dordrecht onder contract", zegt technisch directeur de Zeeuw. Vooral Mark Ruijl wordt dus als een belangrijke pilaar gezien binnen de club. Verder geeft technische man de Zeeuw aan dat Feyenoord goed advies geeft wanneer daarom gevraagd wordt. 

Lees ook