'Normaal zou je iemand een draai om de oren geven'

'Normaal zou je iemand een draai om de oren geven'

21 reacties 21
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Bij Podcast Feyenoord van Rijnmond.nl is door de presentator Jesse van Someren, samen met commentatoren Dennis van Eersel en Philip van Es, teruggeblikt op de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Feyenoord. Daarnaast wordt er in deze podcast ook kort vooruitgeblikt op het CL-duel tussen SS Lazio en Feyenoord.

Volgens Feyenoordwatcher Dennis van Eersel is de overwinning van Feyenoord volkomen verdiend, maar veel te klein, waarbij hij ook duidelijk aangeeft dat het te lang spannend bleef, met name omdat RKC Waalwijk geen vuist kon maken met tien man tegen de Rotterdammers. 'Maar de uitslag had veel hoger moeten zijn', aldus Van Eersel. 

Een ander onderwerp van deze podcast is de gemiste strafschot van Santiago Giménez. De 'panenka' mislukte volledig. Philip van Es zegt dat Santiago Giménez op deze manier het irritante gedrag van Spenkelink te bestraffen. Alleen is het onbegrijpelijk waarom Giménez zo'n snelle aanloop nam bij het nemen van de strafschop. 'Dan weet je dat je de bal verkeerd gaat raken', aldus Van Es.

Wat de heren ook niet begrijpen is waarom Santiago Giménez niet is aangepakt in de rust. 'Normaal zou je iemand een draai om de oren geven, maar deze ploeg is blijkbaar mentaal al zo  ver, dat ze zijn ego niet naar beneden trekken.'

Lees meer over
Lees ook