'Sarri doet bijzondere oproep aan supporters'

'Sarri doet bijzondere oproep aan supporters'

19 reacties 19
Foto: Pro Shots

SS Lazio verloor gister met 1-0 van Bologna, waardoor de matige reeks wordt doorgezet. De wedstrijd tegen Feyenoord dinsdagavond in de Champions League lijkt nu nog belangrijker te worden voor de ploeg van trainer Maurizio Sarri.

Sarri deed dan ook een bijzondere oproep, is te lezen op de Italiaanse website La Lazio Siamo Noi. De trainer wil namelijk graag dat de fans hun uiterste best gaan doen om het Stadio Olimpico te veranderen in een hel. Sarri vraagt de supporters van Lazio om hetzelfde te doen als de Feyenoord-supporters in De Kuip, namelijk het de tegenstander zo moeilijk mogelijk maken. Sarri voegt er nog aan toe dat deze wedstrijd cruciaal is en dat zijn ploeg alle steun van het publiek kan gebruiken.

Feyenoord speelt dinsdagavond om 21.00 uur Rome en probeert de koppositie in de Champions League nog verder te verstevigen. Lazio zal proberen om richting de tweede plek te gaan om overwintering in de Champions League mogelijk te maken. De heenwedstrijd in Rotterdam ging met 3-1 naar Feyenoord.

Lees ook