Krabbendam: 'Ik zou hem denk ik wel halen zo’n speler'

Krabbendam: 'Ik zou hem denk ik wel halen zo’n speler'

Volgens Martijn Krabbendam maakte Million Manhoef indruk in de wedstrijd tegen Feyenoord. De 21-jarige buitenspeler van Vitesse zou volgens Krabbendam wel eens een interessante speler kunnen zijn voor Feyenoord, mede omdat Vitesse in geldnood zit. In de De Derde Helft podcast wordt een eventuele overgang besproken.

In de met 4-0 gewonnen wedstrijd in De Kuip op 21 oktober waren er weinig spelers aan de kant van Vitesse die uitblonken, echter was Manhoef een lichtpuntje in die wedstrijd.

Krabbendam denkt dat Manhoef wel eens interessant kan zijn voor Feyenoord. ‘Ik zou hem denk ik wel halen zo’n speler.’

Vitesse heeft al twee maal niet de jaarrekening kunnen presenteren, en moet zodoende dus ergens geld vandaan halen. Een verkoop van Manhoef zou tot een van de opties behoren. Manhoef was dit seizoen goed voor 2 goals in 8 duels en heeft bij Krabbendam indruk gemaakt. 'Hij is multifunctioneel, fit, snel', vindt Krabbendam. ‘Goede speler hoor, maakte bij Feyenoord ook indruk, ook op mensen binnen Feyenoord.’

Manhoef beschikt nog over een contract tot 2025, en heeft een transferwaarde die volgens Transfermarkt.nl wordt geschat op 3,5 miljoen.

 

Lees meer over
Lees ook