Boel: 'Dit zijn wedstrijden waarin je jongens dingen wil leren'

Boel: 'Dit zijn wedstrijden waarin je jongens dingen wil leren'

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Melvin Boel, trainer van Feyenoord Onder 21 heeft in een interview op de website van Feyenoord vooruitgeblikt naar de wedstrijd in Londen tegen Fulham Onder 21. Feyenoord Onder 21 trapt vanavond om 20:00 uur af op Motspur Park voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Premier League International Cup.

Binnen de jeugd draait het allemaal om het ontwikkelen van spelers, zo ziet ook trainer Melvin Boel: 'Het allerbelangrijkste is spelers ontwikkelen, wij willen jongens afleveren bij het eerste elftal. Dit zijn wedstrijden waarin je jongens dingen wil leren.' De Premier League Cup is daarmee een mooie test voor het beloftenelftal voor Feyenoord. 

Boel ziet in Fulham een geduchte tegenstander: 'Het is een hele sterke ploeg, doen het echt in de competitie ontzettend goed, met veel energie.' Op de vraag wat de trainer hoopt te zien tegen de jeugd van Fulham antwoordt hij: 'Ik hoop vooral te zien dat jongens met elkaar bezig zijn om onder die druk van Fulham uit te komen.' Afsluitend vertelt Boel dat hij benieuwd is naar de spelers die normaal minder speeltijd krijgen, aangezien er tegen de Londense ploeg een aantal spelers speeltijd zullen krijgen om zichzelf te bewijzen.

Lees ook