Feyenoord verliest het eerste duel in de Premier League International Cup

16 reacties 16

Feyenoord Onder 21 heeft het eerste duel in de Premier League International Cup verloren. Het speelde vanavond de eerste wedstrijd in de groepsfase van dit toernooi tegen het Engelse Fulham FC Onder 21. In dit toernooi zitten twaalf jeugdelftallen van Premier League-teams die het opnemen tegen twaalf jeugdteams uit de rest van Europa. Er werd om 20:00 uur Nederlandse tijd afgetrapt in Londen.

Feyenoord Onder 21 kwam al heel vroeg in de wedstrijd op achterstand en wist hier in de eerste helft geen antwoord meer op te geven. Feyenoord moest in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker, maar na vier minuten ging het al mis en benutte O'Neill een penalty namens de Londenaren. Tien minuten voor tijd besliste invaller Loupalo-Bi de wedstrijd door Fulham op een 3-0 voorsprong te zetten. In de 84e minuut wist Van Der Heijden namens de Rotterdammers nog een vrije trap binnen te werken, maar dit was niet meer genoeg om de wedstrijd te doen kantelen.

Opstelling Feyenoord Onder 21
Berger; Arnaud, Valk(C), Hokke, Breinburg; Zaal, Pušić, Sanyang; Essanoussi, Groen, Van Der Heijden.

Eindstand
4' Okkas | 1-0
49' O'Neill | 2-0
79' Loupalo-Bi | 3-0
84' Van Der Heijden | 3-1