Wieffer: 'Al met al hebben wij niet veel gecreëerd en uiteindelijk verdiend verloren'

Wieffer: 'Al met al hebben wij niet veel gecreëerd en uiteindelijk verdiend verloren'

13 reacties 13
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist vandaag niet te winnen in Enschede. FC Twente was met 2-1 te sterk voor Feyenoord. Wieffer blikte terug en vond dat Feyenoord terecht had verloren. 

Wieffer is het met Slot en Zerrouki eens dat er slecht aan de wedstrijd werd begonnen. "Je begint slordig, te slap. Zij komen met geluk op 1-0 voor en dat is juist iets wat je niet moet hebben. We hadden het moeilijk vandaag. Zij proberen het ritme eruit te halen door onder andere op de grond te blijven liggen. Al met al hebben wij niet veel gecreëerd en uiteindelijk verdiend verloren", blikt Wieffer terug in gesprek met ESPN.

Het mooie voetbal wat Feyenoord normaal speelt was eigenlijk vandaag niet het belangrijkst voor een resultaat in Enschede. "We moeten het vaak hebben van mooi voetbal maar vandaag telt dat niet. De beuk moest er meer in, dat hebben we in het begin nagelaten. In de tweede helft ga je meer 1 op 1 spelen, man op man en in de duels spelen. Dan maken we nog 2-1 en spelen we op het eind nog de lange ballen maar daar kwam ook geen gevaar uit", sluit de oud-middenvelder van FC Twente af.

Lees meer over
Lees ook