'Voordat ik ging meetrainen bij Feyenoord is er wat geïnformeerd om mij aan te trekken'

'Voordat ik ging meetrainen bij Feyenoord is er wat geïnformeerd om mij aan te trekken'

10 reacties 10
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Jean-Paul Boërius traint momenteel mee bij Sparta, maar had zomaar Feyenoorder kunnen zijn. Toen de middenvelder vorig jaar meetrainde bij de Rotterdammers, was er namelijk naar hem geïnformeerd om hem aan te trekken, zegt hij zelf bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

'Voordat ik ging meetrainen bij Feyenoord is er wat geïnformeerd om mij aan te trekken', zegt Boëtius. 'Ik liep uit mijn contract bij Mainz, zij wilde verlengen en ik wilde een nieuwe uitdaging aangaan. Op dat moment was ik ook met andere clubs in gesprek, in Engeland, Duitsland, Portugal, topclubs. Dat zag ik als een grotere uitdaging op dat moment, dan Feyenoord.' Wel geeft de oud Feyenoorder aan dat hij met de kennis van nu een andere keuze had gemaakt. 'Een succesverhaal achteraf, iedereen wil deel uitmaken van succes.' Toen de middenvelder uiteindelijk mee kwam trainen, was de interesse al voor het grootste deel voorbij. Feyenoord trok toen onder anderen Szymanski en Timber aan als nieuwe krachten op het middenveld.

Even later laat Boëtius zijn licht schijnen over het huidige Feyenoord. Hij geeft aan dat hij wel verwacht had dat Feyenoord het zo goed zou doen in de Champions League. 'Lazio is een grote naam, maar op dit moment vind ik hen niet het Lazio van een paar jaar geleden. Dat is hetzelfde met Atlético Madrid.'

Lees ook