UPDATE | 'Hamdi moet internationale positionering vorm gaan geven'

UPDATE | 'Hamdi moet internationale positionering vorm gaan geven'

38 reacties 38
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl komt Sportbestuurder Mohammed Hamdi. Hamdi heeft eerder ook gewerkt bij ADO Den Haag en zal naar verluidt een adviserende rol gaan krijgen in de directie van Feyenoord.

De rol van international business directeur lijkt hiermee vervuld te zijn. De in 1983 geboren Hamdi is geboren in Marokko. Hij heeft de KNVB-opleiding management betaald voetbal afgerond, zo valt te lezen op WikipediA. Hij werkte tot 2013 op de commerciële afdeling van ADO Den Haag. Daarna werd hij directeur voetbal bij Lagardere Sports & Media. In 2017 maakte hij deel uit van de directie van de voetbalclub Al Jazira. In 2019 werd Hamdi door grootaandeelhouder United Vansen als statutair directeur CEO van ADO Den Haag aangesteld. Hij stapte op 16 mei 2021 op.

UPDATE |  23-10-2023 15:52
Ook het Algemeen Dagblad meldt de komst van Mohammed Hamdi, die International Business Development Director zal worden. Volgens het Algemeen Dagblad zal Hamdi de internationale positionering van de club verder vorm gaan geven. Feyenoord zou de internationale markt, en dan vooral internationale bedrijven die Feyenoord moeten weten te vinden, zien de Rotterdammers als een belangrijk aspect.

Lees meer over
Lees ook