Oud-Feyenoorders | Meerdere Oud-Feyenoorders van groot belang voor hun club

Oud-Feyenoorders | Meerdere Oud-Feyenoorders van groot belang voor hun club

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zaterdag eenvoudig de thuiswedstrijd van de ‘angstgegner’ Vitesse met 4-0. De Rotterdammers hebben stuivertje gewisseld met FC Twente als het gaat om plaats drie in de competitie, waar Feyenoord dit weekend tegen de Twentenaren speelt. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook goede zaken konden doen op de ranglijst?


Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 1-2 winnen van Sheffield United. Malacia zat nog steeds niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Manchester United staat op plaats acht in de Premier League. 


Marcos Senesi en Luis Sinisterra verloren zaterdag de thuiswedstrijd met 1-2 van Wolverhampton. Senesi begon op de bank en kwam in de 85e minuut het veld in. Hij verloor zijn enige duel en haalde een passnauwkeurigheid van 75%. Via Sofascore krijgt de Argentijn een 6.2 voor zijn invalbeurt. Sinisterra zat niet bij de wedstrijdselectie. Bournemouth staat op plaats negentien in de Premier League.


Gustavo Hamer verloor zaterdag de thuiswedstrijd met 1-2 van Manchester United. Hamer begon in de basis en speelde 84 minuten. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 73% en schoot hij drie keer richting doel. Daarnaast won hij ongeveer 40% van zijn persoonlijke duels en kreeg hij een 6.6 via Sofascore. Sheffield United is met deze verloren wedstrijd de nummer laatst in de Premier League. 


Portugal 

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen vrijdag de uitwedstrijd met 1-4 van Lusitania. Kökçü zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure, waar Aursnes wederom 90 minuten speelde. De Noor speelde een goede wedstrijd en gaf daarin twee assists. Verder kreeg de Oud-Feyenoorder een gele kaart, won hij ongeveer 70% van zijn duels en haalde hij een passnauwkeurigheid van 77%. Via Sofascore kreeg Aursnes een 8.6. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal. 


Robert Boženík won zondag de uitwedstrijd met 1-3 van Oliveirense. Boženík begon in de basis en speelde 70 minuten. Verder scoorde de spits de 0-1 en was hij wederom van waarde voor zijn team. Boavista staat op plaats zes in de Liga Portugal.


Schotland 

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 4-0 van Hibernian. Dessers begon in de basis en speelde 81 minuten. De Nigeriaanse spits scoorde één keer en haalde daarnaast een passnauwkeurigheid van 100%. In totaal schoot hij vijf keer richting doel en via Sofascore kreeg Dessers een 7.1. Danilo kwam in de 81e minuut het veld in voor Dessers, waar de Oud-Feyenoorder niet veel meer kon toevoegen aan de ruime overwinning. Via Sofascore kreeg de Braziliaan een 6.6. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de thuiswedstrijd met 4-2 van Hatayspor. Szymanski begon in de basis en maakte de 1-0. In de 74e minuut moest de Pool echter geblesseerd uitvallen. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 72% en gaf hij drie keypasses. Via Sofascore kreeg Szymanski een 8.6 voor zijn prestaties. Fenerbahçe staat op plaats één in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook