Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E, met verder nog Celtic FC, S.S. Lazio en Atletico Madrid. De tegenstanders van Feyenoord hebben dit weekend hun wedstrijden gespeeld in de nationale competities. Hieronder volgt een kort overzicht van de behaalde resultaten.

Celta de Vigo - Atlético Madrid (0-3)

Atlético Madrid wist opnieuw te winnen in de Spaanse La Liga. Op bezoek bij Celta de Vigo wist de ploeg van Diego Simeone drie keer te scoren. Al vroeg in de wedstrijd [25e minuut] kreeg de doelman van de thuisploeg een rode kaart, nadat hij de spits van Atlético Madrid, Álvaro Morata, had gevloerd. Dat resulteerde in een strafschop, die door Antoine Griezmann werd verzilverd. Met 10 tegen 11 wisten de Madrilenen gemakkelijk de uitwedstrijd met 0-3 te winnen bij Celta. Atlético Madrid staat momenteel op de derde plaats in LaLiga.

Sassuolo - Lazio (0-2)

De ploeg van Maurizio Sarri lijkt langzaamaan weer op gang te komen, na een uiterst zwakke start in de Italiaanse Serie A. De ploeg van Sarri speelde de lastige uitwedstrijd tegen Sassuolo en wist deze met 0-2 te winnen. In de Serie A staat Lazio Roma momenteel op de negende plaats.

Hearts - Celtic (1-4)

Ook het Schotse Celtic kende een succesvolle middag. De ploeg van coach Rodgers won met 1-4 bij Hearts. Na 51 minuten was de wedstrijd al gespeeld. Het stond toen al 0-3. Celtic is momenteel koploper in Schotland.