Slot: 'Het is gewoon een goede keeper'

Slot: 'Het is gewoon een goede keeper'

Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord trainer Arne Slot spreekt voorafgaand aan het thuisduel tegen Vitesse met ESPN over Feyenoord - Vitesse en de terugkeer van keeper Justin Bijlow.

Justin Bijlow keert terug onder de lat bij de Rotterdammers, die volgens zijn trainer ook in zijn vorige periode na een blessure goed terugkeerde: 'Hij heeft het ook na de vorige blessure toen hij er terug in kwam gewoon heel snel heel goed gedaan, dus daar halen we ook veel vertrouwen uit en het is gewoon een goede keeper.'

Slot verwacht dat Vitesse terug zal zakken en hoopt daarmee via de flanken de strijd te gaan winnen van Vitesse, zo laat hij in gesprek met ESPN weten.

Feyenoord moet vanaf de vierde plaats op de ranglijst op jacht naar nummer 1 PSV, dat vanavond eenvoudig van Fortuna Sittard won. Bij Vitesse hangt de vlag er heel anders bij. De ploeg van Philip Cocu staat op de dertiende plaats en met zeven punten uit acht wedstrijden maar twee punten boven de degradatiezone.

In de recente historie blijkt dat Feyenoord het thuis lastig heeft met de ploeg uit Arnhem. De laatste drie thuisduels in competitieverband tegen Vitesse wisten de Rotterdammers niet te scoren.

 

Lees ook