Van Hanegem: 'Als je naar die ploeg kijkt, dan denk je, wie zijn nu eigenlijk allemaal die hele goede spelers'

Van Hanegem: 'Als je naar die ploeg kijkt, dan denk je, wie zijn nu eigenlijk allemaal die hele goede spelers'

10 reacties 10
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

In de AD Willem & Wessel-podcast blikt Willem van Hanegem vooruit al vooruit op de wedstrijd van komende woensdag in de Champions League tegen SS Lazio. Van Hanegem verwacht dat Feyenoord een goede kans maakt tegen de Italianen in De Kuip.

Van Hanegem benadrukt dat de Rotterdammers wel weten hoe ze moeten spelen. 'Wat hebben ze nu anders gedaan, al die wedstrijden, in het algemeen', zegt Van Hanegem in de AD Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. 'Misschien tegen Atlético misschien, zou het even geweest zijn.' Volgens Van Hanegem gingen ze in het eerste jaar onder Arne Slot heel veel druk zetten en zo snel dat het kon. 'Nu wordt de bal toch veel meer rondgespeeld dan de afgelopen twee jaren.Wij weten toch ook wel dat je dat niet 1,5 uur kunt doen. Maar meer gedeeltes dan dat ik nu zie.'

Van Hanegem heeft vertrouwen in de wedstrijd van woensdag. 'Ik denk dat we een heel goede kans hebben. Zij hebben periodes gehad tegen het einde van het seizoen, toen wonnen ze ook geen wedstrijd meer. Als je naar die ploeg kijkt, dan denk je, wie zijn nu eigenlijk allemaal die hele goede spelers', doelt Van Hanegem op de selectie van SS Lazio.

Lees meer over
Lees ook