Hoek: 'Het wordt ook een heel interessant jaar voor hem'

Hoek: 'Het wordt ook een heel interessant jaar voor hem'

14 reacties 14
Bron: NPO Start
Foto: Pro Shots

Zondagavond in NOS Studio Voetbal, te zien op televisie en de website van NPO Start, wordt gesproken over de keepers bij Oranje. Onder andere Frans Hoek, keeperstrainer, laat zich uit over wat er zou moeten gebeuren als Justin Bijlow weer terug is.

De keeperstrainer vindt Bart Verbruggen op dit moment een goede optie voor Oranje: ‘Ik denk dat het een talentvolle keeper is met veel potentie voor het Nederlands elftal.’ Hoek ziet ook dat Verbruggen zich nog moet ontwikkelen en ziet ook verbeterpunten bij de goals die Frankrijk scoorde, afgelopen vrijdag in de met 1-2 verloren wedstrijd. Hoek kan zich wel vinden dat Verbruggen de startende doelman was afgelopen weekend.

Hoek ziet een ‘interessante strijd’ tussen Justin Bijlow en Bart Verbruggen. ‘Justin is ietsje verder vanwege meer wedstrijden bij Feyenoord. Het wordt ook een heel interessant jaar voor hem.’ Bijlow is dit seizoen na de tweede wedstrijd geblesseerd geraakt en heeft nu weer minuten gemaakt op de trainingen én in de besloten oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior. De afgelopen wedstrijden was Timon Wellenreuther de eerste keus, na de interlandperiode zullen we zien aan wie trainer Arne Slot zijn vertrouwen schenkt.

Lees ook