Hartman scoort bij debuut Oranje maar kan verlies tegen Frankrijk niet voorkomen

34 reacties 34

Het Nederlands Elftal heeft vrijdagavond verloren van Frankrijk. In de Johan Cruijff ArenA werd het 1-2 voor Frankrijk. Quilindschy Hartman maakte zijn debuut en wist meteen te scoren. Naast Hartman begon ook Lutsharel Geertruida in de basis. In de tweede helft kwam ook Mats Wieffer in het veld.

Oranje begon niet goed aan de wedstrijd. Kylian Mbappé scoorde al in de zevende minuut de 0-1. In de tweede helft zorgde de aanvaller van Paris Saint-Germain FC ook voor de 0-2. Uiteindelijk was het Hartman die de 1-2 scoorde.

Nederland speelt komende maandag de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. Deze wedstrijd moet Nederland winnen om plaatsing voor het Europees kampioenschap in eigen hand te houden.