Feyenoord speelt oefenwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam gelijk

22 reacties 22
Bron: X

Het oefenduel tussen Feyenoord en Excelsior Rotterdam zou zijn geëindigd in 0-0, zo meldt het X-account Mario Vuitton. Ook een aantal Feyenoord Onder 21 en Feyenoord Onder 18 spelers zouden minuten hebben gekregen.

Justin Bijlow zou vandaag weer minuten hebben gemaakt in het eerste van Feyenoord en zou in de basisopstelling zijn begonnen. De doelman is herstellende van een blessure, dat hem al een tijd aan de kant houdt.

Volgens Rijnmond kwamen er bij beide ploegen voornamelijk reserves in actie. Zowel in de eerste helft als de tweede helft vielen er geen doelpunten. Gjivai Zechiël was voor rust dichtbij een doelpunt, maar via de lat ging de bal over. Thomas Beelen kreeg na rust nog een goede kans, maar ook die bal ging er niet in. Zowel Feyenoord als Excelsior Rotterdam zouden veel gewisseld hebben.