Oud-Feyenoorders | Senesi, Sinisterra en Hamer in degradatienood

Oud-Feyenoorders | Senesi, Sinisterra en Hamer in degradatienood

9 reacties 9
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag eenvoudig de uitwedstrijd met 0-2 van PEC Zwolle. De Rotterdammers sloten het weekend voor de interlandbreak, dus goed af. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders dit ook konden doen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zijn teamgenoten zaterdag de thuiswedstrijd met 2-1 winnen van Brentford. Malacia is nog steeds geblesseerd en daardoor ook niet opgeroepen voor het Nederlands elftal. Manchester United staat op plaats tien in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zaterdag de uitwedstrijd met 3-0 van Everton. Senesi speelde 90 minuten en won daarin ongeveer 50% van zijn duels. Verder haalde de Argentijn een passnauwkeurigheid van 76% en kreeg hij een 6.5 via Sofascore. Sinisterra kwam in de 59e minuut het veld in. De Colombiaan haalde nog een passnauwkeurigheid van 75% en schoot nul keer op doel. Via Sofascore kreeg de aanvaller een 6.9 voor zijn invalbeurt. Bournemouth staat op plaats negentien in de Premier League.


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met 3-1 van Fulham. Hamer begon in de basis en speelde 66 minuten. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 65% en won hij ongeveer 30% van zijn duels. Via Sofascore kreeg hij een 6.5. Sheffield United staat laatste in de Premier League. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 1-2 van Estoril. Aursnes speelde 90 minuten, waar Kökçü niet bij de selectie zat. De Noor haalde een passnauwkeurigheid 74% en won ongeveer 60% van zijn persoonlijke duels. Via Sofascore kreeg Aursnes een 7.2. Benfica staat met deze overwinning op plaats twee in de Liga Portugal.


Schotland

Danilo zag hoe Cyriel Dessers zondag de uitwedstrijd met 0-3 won van St.Mirren. Dessers begon op de bank en kwam in de 61e minuut het veld in. De spits haalde nog een pass nauwkeurigheid van 100% en schoot één keer naast het doel. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 6.6. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de uitwedstrijd met 0-2 van Kasimpasa. Szymanski speelde 84 minuten en haalde een passnauwkeurigheid van 74%. Verder schoot de Pool één keer op doel en won hij ongeveer 50% van zijn duels. Via Sofascore kreeg Szymanski een 7.2. Fenerbahçe staat op plaats één in de Turkse Süper Lig.  

Lees meer over
Lees ook