'Delegatie van Feyenoord naar Rome voor overleg over uitsupporters'

'Delegatie van Feyenoord naar Rome voor overleg over uitsupporters'

46 reacties 46
Bron: 1908.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord neemt het in de volgende wedstrijd om de Champions League op tegen Lazio Roma. Vorig jaar in de Europa League mochten er geen supporters van Feyenoord in de Italiaanse stad zijn tijdens de wedstrijd tegen Lazio en later AS Roma, door eerdere gebeurtenissen rond een wedstrijd met AS Roma. 

Dit jaar hoopt Feyenoord dat het wel weer supporters mee mag nemen. 1908.nl meldt dat de club vandaag met een delegatie uit Rome in gesprek gaat om te kijken of er supporters worden toegelaten bij de wedstrijd. De Rotterdamse voetbaleenheid, de veiligheidscoördinatie van Feyenoord en een gegadigde van voetbalzaken reizen maandag af naar Rome om het te bespreken.

Feyenoord staat op 7 november om 21:00 een belangrijke wedstrijd te wachten in Rome. De Rotterdammers spelen eerst thuis in de dubbele ontmoeting, die waarschijnlijk bepalend gaat zijn voor het verdere verloop van de Europese campagne, waarna het naar Rome moet en hoopt dat de voorbeelden van de wedstrijden als tegen Atletico Madrid voldoende zijn om supporters mee te mogen nemen.

Lees ook