Hartman: 'Ik denk dat we daar niet tevreden over kunnen zijn'

Bron: ESPN

Feyenoord heeft zondagmiddag met 0-2 gewonnen in Zwolle. Twee doelpunten van de clubtopscorer Santiago Gimenez waren genoeg voor de drie punten. Quilindschy Hartman spreekt tegenover ESPN van een zakelijke overwinning.

Over de eerste helft was Hartman niet tevreden, over de algehele wedstrijd wel. 'We wisten, na een Europese wedstrijd met die intensiteit, dat het vandaag belangrijk was dat we goed zouden beginnen', zegt Hartman. Hij vervolgt: 'Ik denk dat we daar niet tevreden over kunnen zijn.' Hij zag te vaak dat Feyenoord de tweede bal verloor en dat het er meer verdedigd moest worden dan nodig.

Na rust ging het in de ogen van de linksback beter. 'Ik denk dat we het de tweede helft beter hebben opgepakt en uiteindelijk voetballen we dan naar een relatief makkelijke overwinning.' Een zakelijke overwinning volgens de interviewer, waar Hartman het mee eens is. Drie punten en de nul gehouden: 'Dus we kunnen wel gewoon tevreden zijn', aldus Hartman.