'Ze zijn alleen nog niet dusdanig ver dat ze ook echt bij ons in de basis komen te staan'

'Ze zijn alleen nog niet dusdanig ver dat ze ook echt bij ons in de basis komen te staan'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord is een tijdje geleden een alliantie aangegaan met FC Dordrecht. Inmiddels spelen er vier spelers van de Rotterdammers bij de KKD-club. Bij Goedemorgen Eredivisie praten de mannen over de samenwerking en over de spelers.

Sjoerd Mossou vraagt aan assistent-trainer Pascal Bosschaart of FC Dordrecht 'een soort Jong Feyenoord' is geworden. Bosschaart geeft aan dat dat niet het geval is. 'Kijk, wij hebben vier jongens van Feyenoord gehuurd of gekregen, waar we wel voor betaald hebben. Er spelen er maar twee. De andere twee zijn in hun ontwikkeling wel goed bezig', zegt Bosschaart. 'Ze zijn alleen nog niet dusdanig ver dat ze ook echt bij ons in de basis komen te staan', zegt de assistent-trainer over Shiloh 't Zand en Osundina. 

Ook geeft de oud Feyenoorder aan dat Feyenoord niet bepaald wie er speelt bij FC Dordrecht. Wél zijn de spelers bij de Dordrecht geplaatst om te ontwikkelen volgens Bosschaart. 'Mark Ruijl is daar goed mee bezig, zit er dicht op. Jongens die wij kopen of huren, daar is Mark Ruijl ook mee bezig.'

Lees ook