'Diverse Engelse topclubs volgens Timber nauwgezet'

'Diverse Engelse topclubs volgens Timber nauwgezet'

33 reacties 33
Bron: 90min
Foto: Pro Shots

Quinten Timber is dit seizoen een vaste kracht op het middenveld van Feyenoord. De middenvelder was vorig jaar wisselvallig en regelmatig geblesseerd, maar is dit seizoen goed op dreef. Dat laatste is ook diverse Premier League clubs opgevallen. Volgens 90min.com volgens zowel Arsenal, Manchester United, Liverpool als Tottenham Hotspur de speler op de voet.

Timber staat er goed op in Engeland. Arsenal zou de middenvelder misschien wel willen herenigen met zijn tweelingbroer Jurrien Timber. Vooral de ontwikkeling die Quinten Timber doormaakt sinds zijn overstap van FC Utrecht naar Feyenoord heeft veel clubs wakker gemaakt.

De Engelse clubs staan overigens niet alleen in hun interesse. Ook andere Europese topclubs volgen de middenvelder Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco en Napoli zouden diverse scoutingsrapporten hebben laten maken. 

Timber is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. Na zijn overstap van FC Utrecht naar Feyenoord werd hij snel de vaste waarde als controlerende middenvelder. Tot zijn blessure, toen kwam Mats Wieffer op de plek te spelen. De rest van het seizoen speelde hij minder duels, maar dit seizoen is hij een vaste waarde op de plek die Orkun Kökçü achterliet. De ontwikkeling die hij sindsdien doormaakte zorgt voor interesse van diverse clubs. Hij speelde mee in zeven wedstrijden in de competitie, maakte daarin een doelpunt en gaf drie assists. Ook beide Champions League wedstrijden mocht hij aan de start verschijnen.

Lees ook