Vink: 'Voor mij zijn Atlético en Feyenoord de favoriet in de poule'

Vink: 'Voor mij zijn Atlético en Feyenoord de favoriet in de poule'

10 reacties 10
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In het programma Voetbalpraat van ESPN analyseren Marciano Vink, Karim El Ahmadi en Yordi Yamali de wedstrijd tegen Atlético Madrid, waarbij de heren concludeerden dat Feyenoord een goede wedstrijd heeft gespeeld. Een greep uit de fragmenten op de website van ESPN.

“Dit Feyenoord hoeft voor Celtic en Lazio echt niet bang te zijn, en ik denk voor Atlético thuis ook niet”, aldus Vink die vindt dat Feyenoord de komende vier wedstrijden de favoriet is. Opmerkelijk gezien het feit dat Feyenoord jarenlang afwezig is geweest in de Champions League, maar zich momenteel van de beste kant laat zien, Vink verklaart waarom Feyenoord de lichte favoriet is voor de return tegen Atlético. “Mede omdat Feyenoord 90 minuten lang druk kan uitoefenen, en in De Kuip is dat nog een tandje extra.”

Waar Arne Slot van tevoren de wedstrijd tegen Atlético Madrid sprak over een “tentamen” voor zijn ploeg. Kan er toch ondanks het verlies gesproken worden over een geslaagde test. “Ik vond Feyenoord heel sterk spelen”, zegt Karim El Ahmadi. Ondanks wat slordigheden achterin waardoor Feyenoord drie doelpunten moest incasseren, werd gevraagd of El Ahmadi een cijfer aan de wedstrijd wil plakken, hiervoor geeft El Ahmadi voor de prestatie een 6,5 als cijfer, voor het resultaat geeft hij een onvoldoende.

Bij El Ahmadi viel één iemand het meest op. “Ik vond Zerrouki heel erg goed spelen.” Zerrouki bleef afgelopen weekend nog 90 minuten op de bank tegen Go Ahead Eagles, maar mocht vandaag verrassend starten in de basis van Arne Slot.

Lees ook