Hartman: 'Als wij zo spelen als vandaag zie ik sowieso mogelijkheden'

Hartman: 'Als wij zo spelen als vandaag zie ik sowieso mogelijkheden'

4 reacties 4
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Waar de teleurstelling momenteel overheerst, is Quilindschy Hartman voor de camera van verschenen waarvan het interview op de website van Ziggo Sport is verschenen. Op de vraag of Hartman al oog heeft voor wat voor heerlijke pot voetbal is geweest is hij teleurgesteld: “Nu overheerst vooral teleurstelling, voor de rust de 2-2 en vlak na de rust krijg je hem tegen”.

Feyenoord was veelal de bovenliggende partij, gaf weinig weg, en dat gaf Hartman een goed gevoel:“We hadden veel de bal, leuk voetballen en dan krijg je een goed gevoel, maarja we krijgen 3-4 kansen tegen en dan 3 goals”, aldus Hartman.

Waar het tegen Celtic oogde alsof Feyenoord zenuwachtig was, was dat vandaag een stuk anders.“Voor de meeste mensen hun eerste Champions league wedstrijd, daar zijn we nu wel door”, aldus Hartman. Over het voetbal is Hartman positief: “Ik denk dat we durfden te voetballen van achteruit, we waren onszelf en dat is goed, maar uiteindelijk gaat voetbal om resultaat en het resultaat is gewoon slecht”.

Feyenoord mag zich de komende wedstrijden in de Champions League gaan opmaken voor een tweeluik met Lazio Roma, en Hartman ziet dit vol vertrouwen tegemoet “Als wij zo spelen als vandaag zie ik sowieso mogelijkheden”, sluit hij af.

Lees ook