Van Bronckhorst: 'Als je Feyenoord zag spelen vandaag is Feyenoord verder'

Van Bronckhorst: 'Als je Feyenoord zag spelen vandaag is Feyenoord verder'

7 reacties 7
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Na afloop van de verloren wedstrijd tegen Atlético Madrid waren de analisten Giovanni van Bronckhorst en Ron Vlaar lovend over het vertoonde spel van Feyenoord: “Feyenoord begon heel brutaal, heel goed, veel kansen creëren je ziet dat Atlético daar moeite mee had”, vertelt Gio bij RTL 7. Van Bronckhorst vindt het verschil met het Atlético van de laatste jaren en het Atlético dat vandaag voor de dag kwam groot, waar de Madrilenen jaren geleden als hecht collectief speelde vond hij ze nu minder als team voor de dag komen. “Als je Feyenoord zag spelen vandaag is Feyenoord verder”

Op de vraag of het een onverdiende overwinning was voor Atlético zei Ron Vlaar het volgende: “ik denk dat Feyenoord reclame heeft gemaakt voor zichzelf en voor de Nederlandse competitie”, dit mede omdat hij vond dat Feyenoord ondanks het resultaat een goede wedstrijd heeft gespeeld.

Waar de teleurstelling momenteel zal heersen heeft Gio toch het vertrouwen: “Ik denk dat Feyenoord en PSV momenteel de beste ploegen in Nederland zijn, en je ziet dat je ook in de Champions League je eigen spel kunt spelen”, aldus Gio.

De volgende Champions League wedstrijd staat gepland op 25 oktober in de Kuip tegen Lazio Roma.

Lees ook