Goed spelend Feyenoord verliest uitwedstrijd van Atlético Madrid

149 reacties 149

Feyenoord heeft woensdagavond in de groepsfase van de Champions League verloren van Atlético Madrid. In Madrid werd het 3-2 voor de Spanjaarden. Feyenoord kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van Atlético Madrid. Het andere doelpunt voor Feyenoord werd gemaakt door Dávid Hancko.

De Rotterdammers begonnen goed aan de wedstrijd. Ayase Ueda, die een basisplaats had, werd gevaarlijk en via een eigen doelpunt van Mario Hermoso werd het 0-1 voor Feyenoord. Een aantal minuten later was het Álvaro Morata die zorgde voor de gelijkmaker. Feyenoord bleef ondanks het doelpunt goed voetballen en Dávid Hancko zette de Rotterdammers opnieuw op voorsprong. Lang leek Feyenoord met een 1-2 voorsprong de rust in te gaan, maar toch zorgde Antoine Griezmann in de blessuretijd van de eerste helft voor de 2-2.

In de tweede helft bleef Feyenoord goed voetballen maar kwam Atlético Madrid al snel op een 3-2 voorsprong door opnieuw een doelpunt van Morata. Ondanks dat de Rotterdammers goed bleven spelen, kon het geen doelpunt meer maken en eindigde de wedstrijd in 3-2 voor Atlético Madrid.